Lisäpalvelut

Syväpuhdistukset ja märkäpesut

Mattojen, kankaisten huonekalujen sekä sängyn syväpuhdistus

Syväpuhdistuskäsittely eli toisin sanoen syväimurointi irrottaa irtolian ja roskat tuotteesta tehokkaasti. Käsittely sopii erinomaisesti esimerkiksi karvalankamatoille, joista tavallisella imuroinnilla ja tamppauksella ei saada pohjalla olevaa pientä hiekkaa ja kasautunutta likaa ja pölyä pois. Syväpuhdistus voidaan tehdä mattojen ja kankaisten huonekalujen lisäksi myös sängyille, jolloin sängystä saadaan puhdistettua kuollut ihosolukko, pölypunkit sekä muu irtolika.

SÄNGYN KOKONAISVALTAINEN SYVÄPUHDISTUS (VAKUMOINTI)

Pölypunkille otollisin paikka elää on sänky, sillä siellä lämpötila ja kosteus ovat oikealla tasolla ja pölypunkkien ravintoa, kuollutta ihosolukkoa, on saatavilla jatkuvasti.

Vakumoimalla petauspatjat, tyynyt, peitot ja patjat , tapahtuu niiden alipaineistus. Pölypunkit kuolevat hapen puutteeseen alipaineen ansiosta – ja jos eivät siihen, niin viimeistään, kun alipaine rikkoo pölypunkin kuoren. Kuolleet punkit ja muu sängyssä oleva lika (kuollut ihosolukko, hiukset, pöly, ruuan muruset) nousevat pintaan alipaineen vuoksi, jonka jälkeen tuotteet syväpuhdistetaan eli lika ja kuolleet pölypunkit imuroidaan pois.

Märkäpesu

Sohvien, mattojen, autonistuimien ja verhoilun märkäpesu suoritetaan painehuuhtelumenetelmällä. Tämä tarkoittaa sitä, että vesi ja pesuaine suihkutetaan pestävälle pinnalle ja se imetään samantien pois tehokkaalla imurilla.  Myös sängyn runkopatja ja petauspatja voidaan pestä tällä menetelmällä, jos niissä on tahroja sekä muuta likaa. Auton penkit ovat istumakuivia jo muutaman tunnin kuluttua.

myös kehdot, sängyt ja lemmikkien pedit

Myös muiden unisijojen, kuten vauvojen kehtojen, lastensänkyjen ja lemmikkien (koirien, kissojen) unityynyjen ja tekstiilipatjojen syväpuhdistus ja/tai märkäpesu onnistuu. Kysy tarjous näistä palveluista!